Fyraftensmøde om dårlige betalere

INVITATION

FYRAFTENSMØDE OM DÅRLIGE BETALERE

 

 

Advokatfirmaet Vogel & Gammelby inviterer erhvervsdrivende i Varde og Omegn til et gratis fyraftensmøde om, hvad du kan gøre, hvis en kunde ikke betaler.

 

På mødet vil advokatfuldmægtig Trine Jensen og advokat Søren Dueholm fortælle om, hvordan du får startet din rykkerprocedure korrekt op, så du ikke risikerer at skulle starte forfra og hvilke muligheder du har for at pålægge debitor at betale rykkergebyrer, inkassogebyr, kompensationsgebyr og renter.

 

Fyraftensmødet afholdes

 

Tirsdag den 21. marts 2017 kl. 17.00

 

Vestergade 1, 1. sal, 6800 Varde

 

 

Tilmelding kan ske på tlf. 75 22 00 11 eller pr. e-mail til mb@advovest.dk.

 

I forbindelse med fyraftensmødet tilbyder vi en kreditorpakke med standarder på første, anden og tredje rykkerskrivelse samt en vejledning hertil. Du modtager rykkerskrivelserne i Word-format, så du nemt og hurtigt kan anvende rykkerskrivelserne i din virksomhed. Vores kreditorpakke koster kr. 1.200,00 inkl. moms og tilbuddet kan selvfølgelig benyttes, selvom du ikke deltager i fyraftensmødet.

 

Hos Advokatfirmaet Vogel & Gammelby yder vi juridisk rådgivning inden for bl.a. selskabsret, rekonstruktion, ansættelsesret, køb og salg af fast ejendom samt køb og salg af virksomheder. Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har brug for et råd.

 

Vi giver dig gerne en gratis vurdering af din sag!